Kos om te vermy met fibroids op die baarmoeder-vroulike voortplantingstelsel

Kos om te vermy met fibroids op die baarmoeder

Baarmoeder fibroids is benigne gewasse wat die vroulike voortplantingstelsel kan binnedring. Die meeste dikwels fibroids voorkom tydens die middel tot laat kraamkoors. Hulle is dikwels nie-simptomaties, maar soms kan uiterste pyn veroorsaak. Fibroids kan ook vrugbaarheid in baie vroue verhinder. Chirurgie wat die fibroids verwyder of die uiterste baarmoeder uitgevoer kan word, maar baie vroue kies om die toestand te behandel met natuurlike metodes, insluitend voeding. Daar is sekere kosse te vermy wanneer jy ly aan baarmoeder fibroids.

Rooi vleis

Rooi vleis van soogdiere en eend word nie aanbeveel vir diegene met fibroids. Hierdie kosse is geneig om hoog in toegevoegde hormone te wees, insluitend estrogeen. Eet maer wit vleis vir 'n proteïenbron plaas.

Versadigde vette

Kosse hoog in versadigde vette moet nie deur fibroïede pasiënte verteer word. Hierdie vette kan verhoog die estrogeen vlak, wat toelaat dat fibroids groter groei. Hierdie kosse is ook hard op die lewer, maak dit moeilik vir die liggaam om af te breek en ontslae te raak van die oortollige hormone. Vermy spek, wors, eiergele, avokado en 'n hoë-vet verwerkte versnaperinge soos koekies en gebak, wat gelaai is met versadigde vette.

Kafeïen gelaai drank

Drank wat kafeïen is op die lys van voedsel om te vermy wanneer jy fibroids op jou baarmoeder. William E. Richardson van die Atlanta kliniek van voorkomende medisyne waarsku teen die drink van hierdie drank as gevolg van hul hoë vlak van brandlanthene wat, op sy beurt, veroorsaak 'n hoë vlak van biochemikalieë in die liggaam wat gewasse kan vorm. Bly weg van caffeinated sodas, tee, sjokolade en koffie. Volgens dr. Andrew Weil, koffiebone word dikwels gespuit met die chemiese DDT.

Hoë-vet suiwelprodukte

Vroue met fibroïede gewasse word aangemoedig om verbruik van hoë-vet suiwelprodukte soos hele melk, room en botter te beperk. Hierdie produkte is dikwels hoog in toegevoegde hormone wat jou gewasse kan voed. Kies vir organiese-hormoon-vrye produkte vir jou suiwelverbruik.

Hoogs gesoute voedsel

Beperk die bedrag van hoogs gesoute kosse in jou dieet, want hulle is hard op jou lewer. Die lewer is die orrel mees verantwoordelik vir die verwydering van gifstowwe en balansering hormone. Vermy geblikte sop, gebakte bone, pretzels, skyfies, piekels, Olywe en gedroogde kosse, soos jerky.

Wit kosse

Verlaag die hoeveelheid "wit" kos wat jy eet. Volgens Healthy.net, hierdie kosse verander estrogeen metabolisme en kan veroorsaak fibroids om groter te groei. Hierdie kosse sluit pasta, wit brood, wit rys, koeke en koekies in.

Dieet en lewenstyl veranderinge aan laer risiko

Daar is 'n aantal veranderinge wat jy kan maak wat kan help verminder jou risiko vir fibroids.

Volg 'n Mediterreense dieet

Voeg baie vars en gekookte groen groente, vars vrugte, peulgewasse en vis by jou bord. 'N Mediterreense dieet is een manier om dit te doen. Navorsing toon dat die eet van hierdie kosse gereeld kan help verlaag jou risiko vir fibroids. Aan die ander kant kan die eet van beesvleis, ham, lam en ander rooi vleis jou risiko verhoog.

Sny terug op alkohol

Drink enige tipe van alkohol kan jou risiko vir fibroids verhoog. Dit kan gebeur omdat alkohol verhoog die vlak van hormone wat nodig is vir fibroids om te groei. Alkohol kan ook inflammasie veroorsaak.

Een studie het bevind dat vroue wat een of meer bier gedrink het 'n dag verhoog hul risiko deur meer as 50 persent. Vermy of beperk alkohol om jou risiko te help verminder.

Balans estrogeen

Estrogeen is 'n hormoon belangrik vir 'n gesonde vrugbaarheid in beide mans en vroue. Maar, te veel estrogeen kan jou risiko vir fibroidsTrusted bron verhoog of maak hulle erger.

Baie behandelings vir fibroids werk deur die verlaging van estrogeenvlakke. Ander maniere om estrogeen vlakke te balanseer sluit:

Gewig verloor. Vetsug en oortollige gewig verhoog die risiko vir fibroids. Vet selle maak meer estrogeen, so verloor gewig kan help voorkom of stadig die groei van fibroids.

Vermy-hormoon ontwrig chemikalieë. Natuurlike en sintetiese chemikalieë kan jou endokriene balans af te gooi, die verhoging van estrogeenvlakke. Hierdie chemikalieë kan loog in jou liggaam deur die vel en kos. Vermy of beperk kom in kontak met chemikalieë gevind in:

 • Kunsmis
 • Plaagdoders
 • plastiek soos BPA
 • nonstick coatings op kookgerei
 • brandvertraag
 • kleurstowwe
 • Verf
 • Sommige persoonlike sorg produkte

Laer bloeddruk

Navorsing toon dat 'n hoë aantal vroue met 'n ernstige fibroids het ook 'n hoë bloeddruk. Meer navorsing is nodig om uit te vind of daar 'n skakel is.

Balansering bloeddruk is noodsaaklik vir jou algemene gesondheid. Probeer hierdie wenke:

 • Vermy ekstra sout. Geur kos met kruie en ander speserye plaas.
 • Beperk hoë-natriumverwerkte en verpakte kosse.
 • Gaan jou bloeddruk daagliks met 'n huis monitor.
 • Oefen gereeld.
 • Gewig te verloor, veral rondom die middellyf.
 • Alkohol vermy of beperk.
 • Verhoog kalium deur 'n meerderheid plante by elke maaltyd te eet.
 • Hou op rook en vermy tweedehandse rook.
 • As jy 'n hoë bloeddruk, neem medikasie soos voorgeskryf.
 • Sien jou dokter vir gereelde ondersoeke.

Kry genoeg vitamien D

Vitamien D kan help verminder jou risiko van fibroids deur byna 32 percentTrusted bron. Jou liggaam maak hierdie "sonskyn vitamien" natuurlik wanneer jou vel is blootgestel aan sonlig. As jy 'n donkerder vel of lewe in koeler klimate, jy is meer geneig om te wees gebrekkig.

Aanvullings kan help verhoog jou vlakke, saam met voedsel soos:

 • eiergele
 • versterkte melk, kaas en suiwelprodukte
 • gefortifiseerde graan
 • versterkte oranje sap
 • vetterige vis soos salm, tuna, en makriel
 • COD lewer olie

'N nota oor rook en dieet

Eet helder gekleurde vrugte en groente is goed vir jou algemene gesondheid. Beslag 'n verskeidenheid van rooi, geel, en oranje kos sal ryk antioksidante verskaf. Donker setperke is ook voedingstof dig en sal gesonde voordele bied. Hierdie voedingstowwe kan help om jou te beskerm teen siekte, insluitend 'n paar kankers.

Egter, 'n studie het bevind dat beta karoteen gevind in rooi, geel en oranje kosse het nie die risiko vir fibroids verlaag. In rokers kan beta-karoteen selfs risiko verhoog. Verdere navorsing is nodig oor waarom dit mag gebeur. In elk geval, rook is skadelik vir jou gesondheid en kan jou risiko van fibroids verhoog.

Kos om te eet as jy fibroids

Dieet alleen kan nie fibroids behandel nie. Egter, 'n gebalanseerde dieet kan ook help verlig 'n paar fibroid simptome en komplikasies. Sekere kosse kan help stadig fibroïede groei in sommige gevalle.

Vesel

Vesel-ryk voedsel help gewigsverlies en balans hormone. Hulle help ook om bloedsuikervlakke bestendige te hou. Om hierdie redes, vesel kan help voorkom en stadig die groei van fibroids. Voeg hierdie hele kosse om jou dieet:

 • gekookte en rou groente
 • gekookte, rou, en gedroogde vrugte
 • volgraanbrood en pasta
 • kruis bloemig groente
 • Hawermout
 • Lensies
 • Gars
 • Bone

Kalium

Kalium help om die gevolge van sout te Counter om bloed pressureTrusted bron te balanseer. Voeg hierdie kalium-ryk kosse om jou daaglikse dieet:

 • avokado
 • Piesangs
 • Sitrus
 • spanspek
 • Collard setperke
 • Datums
 • Lensies
 • hawer semels
 • Aartappels
 • Tamaties

Suiwel

Voeg suiwelprodukte soos jogurt en volfat-kaas by jou dieet. Suiwel is ryk aan kalsium, fosfor en magnesium. Hierdie minerale kan help om fibroids en stadig hul groei te voorkom. Versterkte melk bevat ook vitamien D.

Groen tee

Groen tee bevat verskeie antioksidante. 'N Studybetroubare bron het bevind dat een van hierdie, epigallocatechin gallate, kan help stadig die groei van fibroids deur te bring inflammasie en 'n hoë estrogeenvlakke. Groen tee kan ook die simptome van swaar bloeding te verbeter as gevolg van fibroids, soos lae yster.

Kos om te vermy as jy fibroids

Suiker

Soet kosse en eenvoudige koolhidrate kan veroorsaak of vererger fibroidsTrusted bron. Hierdie kosse piek bloedsuikervlakke. Dit veroorsaak dat jou liggaam te veel insulien te maak. Oortollige insulien kan gewigstoename veroorsaak en beïnvloed fibroid groei.

Vermy verfynde koolhidrate en bygevoegde suikers soos:

 • tafel suiker
 • Glukose
 • Dekstrose
 • Maltose
 • koring stroop
 • hoë fruktose koring stroop
 • wit brood, rys, pasta en meel
 • koeldrank en soet drankies
 • vrugtesap
 • aartappelskyfies
 • Klappers
 • verpak energie bars

Estrogeen-toenemende voedsel

Sommige kosse bevat natuurlike bestanddele wat die estrogeen naboots in die liggaam, genoem phytoestrogene. Ander kosse het hormone bygevoeg of sneller jou liggaam om meer estrogeen maak.

Sommige van hierdie kosse kan beskermende effekte wanneer dit verbruik in klein tot matige bedrae, maar het 'n negatiewe uitwerking wanneer dit verbruik in 'n hoë amountsTrusted bron. Jy moet dalk kos te beperk of te vermy soos:

 • rooivleis uit bronne wat bygevoegde hormone insluit
 • soja-bone
 • soja melk
 • Tofu
 • vlas saad

Die afhaal

Eet 'n gebalanseerde dieet en die handhawing van 'n gesonde gewig is belangrik vir jou algemene gesondheid. Jy mag dalk nie fibroids kan voorkom nie, maak nie saak watter voorsorgmaatreëls jy neem nie. Sien jou dokter as jy dink jy kan in gevaar wees of as jy enige veranderinge in jou gesondheid ervaar.

As jy fibroids, jou dokter sal die beste tipe behandeling te bepaal. Gesonde dieet en lewenstyl veranderinge is die eerste stap om fibroids te behandel en simptome te verlig.

Na aanleiding van 'n dieet plan is van kritieke belang, selfs as jy 'n operasie, dwelm terapie, of ander behandeling vir fibroids.

Jou dokter kan ook beveel natuurlike middels, alternatiewe pyn verligting, stres bestuur, en aanvullings om te help gemak simptome. Praat met jou dokter en dieetkundige oor die beste dieet plan vir jou en ander maniere om te voorkom en te verminder die gevolge van fibroids.

http://juohco.com/fibroids-different-home-remedies-for-fibroids/

http://juohco.com/q-can-i-get-pregnant-with-fibroid-tumors/

http://juohco.com/irregular-periods-common-causes-of-irregular-periods-irregular-menstrual-cycle/

Discover Our Best Products Combination

High Blood Pressure Treatment | Natural Remedy for HBP‎ - Hypertension
Diabetes Wellness Pack