Voedingsmiddelen om te voorkomen met Fibroïden op de baarmoeder-vrouwelijk voortplantingssysteem

Voedingsmiddelen om te voorkomen met Fibroïden op de baarmoeder

Baarmoeder vleesbomen zijn goedaardige tumoren die het vrouwelijke voortplantingssysteem kunnen binnendringen. Meestal komen fibroïden voor in het midden tot de late vruchtbare jaren. Ze zijn vaak niet-symptomatisch, maar kunnen soms extreme pijn veroorzaken. Fibroïden kunnen ook de vruchtbaarheid bij veel vrouwen belemmeren. Chirurgie die de fibroïden of de extreme baarmoeder verwijdert, kan worden uitgevoerd, maar veel vrouwen kiezen ervoor om de aandoening te behandelen met natuurlijke methoden, waaronder voeding. Er zijn bepaalde voedingsmiddelen te vermijden wanneer u lijdt aan baarmoeder vleesbomen.

Rood vlees

Rood vlees van zoogdieren en eend worden niet aanbevolen voor mensen met vleesbomen. Deze voedingsmiddelen zijn waarschijnlijk hoog in toegevoegde hormonen, met inbegrip van oestrogeen. Eet mager wit vlees voor een eiwitbron in plaats daarvan.

Verzadigde vetten

Voedingsmiddelen die hoog zijn in verzadigde vetten mogen niet worden geconsumeerd door fibroïde patiënten. Deze vetten kunnen verhogen het oestrogeen niveau, waardoor vleesbomen om groter te groeien. Deze voedingsmiddelen zijn ook hard op de lever, waardoor het moeilijk voor het lichaam te breken en ontdoen van de overtollige hormonen. Vermijd spek, worst, eierdooiers, avocado's en vetrijke verwerkte snacks zoals koekjes en gebak, die zijn gevuld met verzadigde vetten.

Cafeïne beladen dranken

Dranken met cafeïne zijn op de lijst van voedingsmiddelen te vermijden wanneer u vleesbomen op uw baarmoeder. William E. Richardson van de Atlanta Clinic van preventieve geneeskunde waarschuwt tegen het drinken van deze dranken als gevolg van hun hoge niveau van methylanthinen die, op zijn beurt, leiden tot een hoog niveau van biochemicaliën in het lichaam die tumoren kunnen vormen. Blijf weg van cafeïneerde frisdrank, thee, chocolade en koffie. Volgens Dr. Andrew Weil worden koffiebonen vaak besproeid met de chemische DDT.

Vetrijke zuivelproducten

Vrouwen met fibroïde tumoren worden aangemoedigd om het verbruik van vetrijke zuivelproducten zoals volle melk, room en boter te beperken. Deze producten zijn vaak hoog in toegevoegde hormonen die uw tumoren kunnen voeden. Kies voor biologische hormoon vrije producten voor uw zuivel consumptie.

Zeer gezouten voedsel

Beperk de hoeveelheid zeer gezouten voedingsmiddelen in uw dieet omdat ze moeilijk zijn op uw lever. De lever is het orgaan dat het meest verantwoordelijk is voor het verwijderen van toxines en het balanceren van hormonen. Vermijd soep in blik, gebakken bonen, pretzels, chips, augurken, olijven en gedroogde voedingsmiddelen, zoals schokkerig.

Witte voedingsmiddelen

Verlaag de hoeveelheid "witte" voedingsmiddelen die u verbruikt. Volgens Healthy.net, deze voedingsmiddelen veranderen oestrogeen metabolisme en kunnen fibroïden om groter te groeien veroorzaken. Deze voedingsmiddelen omvatten pasta, wit brood, witte rijst, gebak en koekjes.

Dieet en levensstijl verandert in een lager risico

Er zijn een aantal wijzigingen die u maken die kunnen helpen uw risico op fibroïden te verminderen.

Volg een Mediterraans dieet

Voeg veel verse en gekookte groene groenten, vers fruit, peulvruchten en vis toe aan je bord. Een mediterraan dieet is een manier om dit te doen. Onderzoek toont aan dat het eten van deze voedingsmiddelen regelmatig kan helpen verlagen uw risico op fibroïden. Aan de andere kant kan het eten van rundvlees, ham, lam en ander rood vlees uw risico verhogen.

Bezuinigen op alcohol

Het drinken van elk type alcohol kan uw risico op vleesbomen verhogen. Dit kan gebeuren omdat alcohol verhoogt het niveau van de hormonen die nodig zijn voor vleesbomen om te groeien. Alcohol kan ook ontsteking veroorzaken.

Eén studie vond dat vrouwen die één of meer bieren per dag dronken hun risico met meer dan 50 procent hebben verhoogd. Vermijd of beperk alcohol om uw risico te helpen verminderen.

Evenwicht oestrogeen

Oestrogeen is een hormoon belangrijk voor gezonde vruchtbaarheid bij zowel vrouwen als mannen. Echter, teveel oestrogeen kan verhogen uw risico voor fibroidsTrusted bron of maken ze erger.

Veel behandelingen voor vleesbomen werken door het verlagen van oestrogeenniveaus. Andere manieren om evenwicht oestrogeenniveaus omvatten:

Afvallen. Obesitas en overgewicht verhogen het risico op fibroïden. Vetcellen maken meer oestrogeen, dus afvallen kan helpen voorkomen of vertragen de groei van vleesbomen.

Het vermijden van hormoonverstorende chemicaliën. Natuurlijke en synthetische chemicaliën kunnen gooien uw endocriene evenwicht, verhogen van oestrogeenniveaus. Deze chemicaliën kunnen door de huid en het voedsel in uw lichaam worden gebracht. Vermijd of beperk in contact komen met chemicaliën gevonden in:

 • Meststoffen
 • Pesticiden
 • kunststoffen zoals BPA
 • anti aanbak coatings op kookgerei
 • brandvertragers
 • Kleurstoffen
 • Verf
 • sommige persoonlijke verzorgingsproducten

Lagere bloeddruk

Onderzoek toont aan dat een groot aantal vrouwen met ernstige vleesbomen ook hoge bloeddruk hebben. Meer onderzoek is nodig om erachter te komen of er een link.

Het balanceren van de bloeddruk is van vitaal belang voor uw algehele gezondheid. Probeer deze tips:

 • Vermijd toegevoegd zout. Smaak voedsel met kruiden en andere specerijen in plaats daarvan.
 • Beperk hoog-natrium verwerkte en verpakte levensmiddelen.
 • Controleer uw bloeddruk dagelijks met een Home monitor.
 • Oefen regelmatig.
 • Afvallen, vooral rond de taille.
 • Vermijd of beperk alcohol.
 • Verhoging van de kalium door het eten van een meerderheid van planten bij elke maaltijd.
 • Stop met roken en Vermijd tweedehands rook.
 • Als u een hoge bloeddruk, neem medicatie zoals voorgeschreven.
 • Raadpleeg uw arts voor regelmatige check-ups.

Krijg voldoende vitamine D

Vitamine D kan helpen verminderen uw risico van vleesbomen door bijna 32 percentTrusted bron. Uw lichaam maakt deze "Sunshine Vitamin" natuurlijk wanneer uw huid wordt blootgesteld aan zonlicht. Als je een donkerdere huid hebt of in koelere klimaten leeft, is de kans groter dat je tekortschiet.

Supplementen kunnen helpen verhogen van uw niveaus, samen met voedingsmiddelen zoals:

 • Eidooiers
 • versterkte melk, kaas en zuivelproducten
 • versterkte ontbijtgranen
 • versterkte jus d'orange
 • vette vis zoals zalm, tonijn en makreel
 • Levertraan

Een opmerking over roken en dieet

Het eten van felgekleurde groenten en fruit is goed voor uw algemene gezondheid. Het nuttigen van een verscheidenheid aan rode, gele en oranje voedingsmiddelen zal rijke antioxidanten bieden. Dark greens zijn ook voedingsstoffen dichte en zal zorgen voor gezonde voordelen. Deze voedingsstoffen kunnen helpen om u te beschermen tegen ziekte, waaronder sommige kankers.

Echter, een studie vond dat Beta-caroteen gevonden in rood, geel en oranje voedingsmiddelen niet het risico voor vleesbomen verlagen. Bij rokers kan beta-caroteen zelfs het risico verhogen. Verder onderzoek is nodig om de reden waarom dit zou kunnen gebeuren. Roken is in ieder geval schadelijk voor uw gezondheid en kan uw risico op vleesbomen verhogen.

Voedingsmiddelen om te eten als je fibroïden hebt

Dieet alleen kan geen vleesbomen behandelen. Echter, een evenwichtige voeding kan ook helpen verlichten sommige fibroïde symptomen en complicaties. Bepaalde voedingsmiddelen kunnen helpen vertragen fibroïde groei in sommige gevallen.

Fiber

Vezelrijke voedingsmiddelen helpen gewichtsverlies en evenwicht hormonen. Ze helpen ook om de bloedsuikerspiegel stabiel te houden. Om deze redenen, vezel kan helpen voorkomen en vertragen de groei van vleesbomen. Voeg deze hele voedingsmiddelen toe aan je dieet:

 • gekookte en rauwe groenten
 • gekookt, rauw en gedroogd fruit
 • volkoren brood en pasta
 • kruisbloemige groenten
 • Haver
 • linzen
 • gerst
 • bonen

Kalium

Kalium helpt bij het tegengaan van de effecten van zout in evenwicht bloed pressureTrusted source. Voeg deze kalium-rijke voedingsmiddelen toe aan uw dagelijkse dieet:

 • Avocado
 • Bananen
 • Citrus
 • meloen
 • Collard greens
 • Datums
 • linzen
 • haverzemelen
 • aardappelen
 • tomaten

Zuivel

Voeg zuivelproducten zoals yoghurt en volle kaas toe aan uw dieet. Zuivel is rijk aan calcium, fosfor en magnesium. Deze mineralen kunnen helpen bij het voorkomen van vleesbomen en hun groei vertragen. Versterkte melk bevat ook vitamine D.

Groene thee

Groene thee bevat verschillende antioxidanten. Een studyTrusted bron gevonden dat een van deze, epigallocatechin gallate gallate, kan helpen vertragen de groei van de vleesbomen door het terugbrengen van ontsteking en hoge oestrogeenniveaus. Groene thee kan ook het verbeteren van de symptomen van zware bloeden als gevolg van fibroïden, zoals laag ijzer.

Voedsel om te vermijden als je vleesbomen hebt

Suiker

Suikerhoudende voedingsmiddelen en eenvoudige koolhydraten kunnen veroorzaken of verergeren fibroidsTrusted bron. Deze voedingsmiddelen Spike bloedsuikerspiegel. Dit zorgt ervoor dat uw lichaam te veel insuline te maken. Overtollige insuline kan gewichtstoename veroorzaken en invloed hebben op de fibroïde groei.

Vermijd geraffineerde koolhydraten en toegevoegde suikers zoals:

 • Tafelsuiker
 • glucose
 • Dextrose
 • Maltose
 • maïs siroop
 • hoge fructose maïs siroop
 • wit brood, rijst, pasta en meel
 • frisdrank en suikerhoudende dranken
 • vruchtensap
 • Chips
 • crackers
 • verpakte energierepen

Oestrogeen-toenemende voedingsmiddelen

Sommige voedingsmiddelen bevatten natuurlijke ingrediënten die nabootsen van de oestrogeen in het lichaam, genaamd fyto-oestrogenen. Andere voedingsmiddelen hebben hormonen toegevoegd of trigger je lichaam om meer oestrogeen te maken.

Sommige van deze voedingsmiddelen kunnen beschermende effecten hebben wanneer verbruikt in kleine tot matige hoeveelheden, maar hebben negatieve effecten wanneer verbruikt in hoge amountsTrusted bron. Het kan nodig zijn om levensmiddelen te beperken of te vermijden, zoals:

 • rood vlees van bronnen die toegevoegde hormonen bevatten
 • sojabonen
 • sojamelk
 • Tofu
 • vlas zaad

De afhaal

Het eten van een evenwichtige voeding en het behoud van een gezond gewicht is belangrijk voor uw algehele gezondheid. Het is mogelijk dat u geen fibroïden voorkomen, ongeacht welke voorzorgsmaatregelen u neemt. Raadpleeg uw arts als u denkt dat u risico loopt of als u veranderingen in uw gezondheid ervaart.

Als u fibroïden heeft, zal uw arts het beste type behandeling bepalen. Gezonde voeding en levensstijl veranderingen zijn de eerste stap naar de behandeling van vleesbomen en verlichten van de symptomen.

Na een dieet plan is kritisch, zelfs als u een operatie, medicamenteuze therapie of andere behandeling voor vleesbomen.

Uw arts kan ook aanbevelen natuurlijke remedies, alternatieve pijnbestrijding, stress management, en supplementen om te helpen verlichten van de symptomen. Praat met uw arts en diëtist over het beste dieet plan voor u en andere manieren om te voorkomen en verminderen van de effecten van vleesbomen.

http://juohco.com/fibroids-different-home-remedies-for-fibroids/

http://juohco.com/q-can-i-get-pregnant-with-fibroid-tumors/

http://juohco.com/irregular-periods-common-causes-of-irregular-periods-irregular-menstrual-cycle/

Discover Our Best Products Combination

High Blood Pressure Treatment | Natural Remedy for HBP‎ - Hypertension
Diabetes Wellness Pack